Paas inzameling 2015 + NL Doet

Vrijdag 20 Maart en Zaterdag 21 Maart was er NL Doet van het Oranje Fonds , daar wij meestal rond

die tijd ook inzamelen voor Pasen hebben we dit samengevoegd en zijn we met vrijwilligers bezig geweest

om veel houdbare spullen in te zamelen zodat we gezinnen die het minder hebben een Paaspakket kunnen

overhandigen rond Pasen.

Het team van Stichting Uit De Brand en aangemelde NL Doet vrijwilligers hebben op 2 plaatsen in Delft met goedkeuring

van de winkels op zaterdag 21 Maart staan inzamelen bij Jumbo in de Hoven en Jumbo Buitenhof.

Bij de Jumbo in de Hoven ging dat niet zo als gehoopt ,daar wij hier helaas werden weg gepest en dus de boel hebben moeten staken.

Bij Jumbo Buitenhof ging dat gelukkig beter ,helaas is er niet al te veel opgehaald en kunnen we dus helaas niet alle gezinnen

verblijden met een Paaspakket.

Er kan tot 1 April nog wel worden gedoneerd voor het Paaspakket denk aan houdbare levensmiddelen , verzorgingsproducten enzovoort.

De pakketten zijn meer een steuntje in de rug van de mensen die we al een poosje helpen.